Elk jaar organiseert de Dutch Game Garden het leukste evenement van het jaar: INDIGO. Een volwassen speeltuin waarin gameontwikkelaars een demo van hun nieuwste game presenteren.

DGG-2017-1DGG-2017-1

De poster toont een collage aan Nederlandse IndieGames die verpakt zijn in een iconisch arcade toestel. Het Indigo evenement heeft een zo groot aantal aan games dat deze het toestel laten overvloeden. De elementen vormen een combinatie van klassieke spellen en nieuwe game-technieken.

DGG-3DGG-3

Een speelse manier om het complexe gebouw in kaart te brengen.

Om een extra ervaring aan de bezoekers te geven is de plattegrond gedrukt op een vouwbare leaflet. Deze onthult de binnenkant van het complex wanneer je hem uitklapt. De achterkant gaf ruimte voor de lijst met alle deelnemers.

Case: De Tivoli in kaart

Het evenement was verspreid door zes verdiepingen in het complexe Tivoli Vredenburg. Om dit in kaart te brengen heb ik het gebouw in perspectief geïllustreerd waarbij alle verdiepingen in één oogopslag te zien zijn. De zwevende plateaus en vele interessepunten geven het een knipoog naar klassieke games en maken van de plattegrond een eigen spel.

DGG-5DGG-5